1. Termeni

În continuare, sunt prezentate condițiile în care Delgreen vă pune la dispoziție produsele prezentate pe site. Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, acceptați condițiile de mai jos și sunteți de acord ca acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002), acceptat în mod tacit, între Dvs. și Top Smart Invest S.R.L. (desemnat în continuare ca Prestator).

Prin Client este desemnat orice persoană fizică sau juridică care se angajează într-o relație comercială cu delgreen.ro

2. Aplicare 

Următoarele condiții comerciale, fixează cadrul legal între delgreen.ro și clienții care comandă produse din magazinul virtual www.delgreen.ro.

Eventualele condiții comerciale suplimentare ale clientului, care diferă de condițiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate

3. Contractul de vânzare-cumpărare 

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul delgreen.ro, clientul trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani. Efectuarea unei comenzi, reprezintă implicit acceptarea condițiilor comerciale generale ale delgreen.ro și ține loc contractului de vânzare-cumpărare.

Acest contract intra în vigoare după ce clientul și-a dat acceptul asupra comenzii sau după ce delgreen.ro a livrat produsele comandate de acesta. Delgreen.ro își rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau există dubii în legătura cu proveniența și corectitudinea lor.

4. Prețuri 

Informațiile despre articole și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Delgreen.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile la produsele din ofertă. Pentru calculul facturilor, se vor lua în considerare prețurile afișate în ziua efectuării comenzii.

5. Livrarea 

Delgreen.ro livrează pe raza Municipiului București și Ilfov.

Livrarea produselor se va efectua prin rețeaua priprie de distribuție. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, dacă aceasta este posibil, cu evidențierea în factură a cheltuielilor suplimentare.

Produsele comandate vor fi ambalate și vor fi inscripționate cu datele expeditorului în așa fel încât să nu dezvăluie conținutul acestora.

De regulă, produsele vor părăsi depozitul nostru în termen de 4 de ore dacă acestea se află în stoc, sau a 2-a zi lucrătoare dacă comanda a fost plasată după ora 16.00. Eventuale cereri de despăgubiri pentru daune, provocate din cauza depășirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrării, clientul va fi informat că produsele au părăsit depozitul nostru.

6. Plata 

Delgreen.ro vă oferă 2 modalități de plată:
1. Plata Online
Plata se face printr-un procesator de plăți online din România

2.Plata Ramburs/Numerar

Plătiți direct curierului sau la ghișeul Oficiului Poștal atunci când ridicați coletul. Se poate plăti doar numerar.

Titular cont : S.C. Top Smart Invest S.R.L.

IBAN : RO14INGB0000999907502639
Banca : Banca ING Bank

În cazuri excepționale ne rezervăm dreptul de a cere plata integrală sau parțială în avans.

7. Returnări 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Atenție!!! Produsele perisabile NU se returenează!

7.1. Contractul de vânzare-cumpărare își încetează valabilitatea dacă în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

7.2. Intenția de a returna comanda este luată în considerare, numai dacă în acest termen de 14 zile calendaristice clientul a trimis produsele pe adresa menționată pe colet în dreptul expeditorului, împreună cu factura în original și a făcut în prealabil cunoscută intenția sa în scris (office@delgreen.ro).

7.3. Clientul este obligat să returneze produsele care fac obiectul plângerii. În cazul în care acestea au fost deja plătite, în maxim 14 zile calendaristice i se va returna suma aferentă.

7.4. Dreptul de returnare nu exista în cazurile următoare:

  • produselor care din motive igienice nu pot fi returnate
  • produselor realizate sau achiziționate special după dorința clientului.
  • Produsele perisabile
  • ambalajul produselor este grav deteriorate
  • Dacă produsele ai fost începute sau folosite sau în cazul în care ați îndepărtat sigiliile aferente produselor
  • În cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate în întregime, chiar dacă reclamația se referă doar la un singur obiect din set sau sortiment.

8.Dreptul de proprietate 

Produsele livrate rămân în proprietatea Delgreen.ro până la momentul în care s-a efectuat plata integrală a acestora.

Delgreen.ro deține drepturi de autor sau folosință pentru textele și imaginile afișate pe site. Orice eventuale sesizări privind drepturi de autor sau folosință asupra unor materiale afișate pe site pot fi trimise la office@delgreen.ro. La orice sesizare făcută pe aceasta adresă de e-mail se va primi răspuns în maxim 14 zile calendaristice.

9. Colete neridicate și returnate

Pentru coletele trimise și nelivrate din vina exclusivă a cumpărătorului delgreen își rezervă dreptul de a emite facture pentru eventualele cheltuieli de transport. În acest caz, Delgreen.ro își rezervă dreptul de a cere plata integrală în avans, atât pentru retrimiterea coletului returnat cât și pentru comenzile ulterioare.

 10. Daune la transport 

Dacă, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune în termen de 24h la adresa office@delgreen.ro

11. Siguranța și confidențialitatea datelor

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Delgreen.ro are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor și clienților privind situația contului lor de pe Delgreen.ro, informarea utilizatorilor și clienților privind evoluția și starea comenzilor, expedierea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor tale în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declari că accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date a Top Smart Invest, și îți dai acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către Top Smart Invest și colaboratori (ex. agenții de publicitate și marketing, procesatori de plăti online, etc.) pentru desfășurarea și/sau derularea de către Top Smart Invest și colaboratori de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin citirea acestor Termeni și Condiții ai luat la cunoștință faptul că îți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise prin formularul de contact de pe office@delgreen.ro sau expediate pe adresa S.C. TOP SMART INVEST S.R.L., Aleea Tornadei 86, sector 3 București, îți poți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
– să soliciți ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.
– o data pe an, să ți se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
– să te opui prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
– să intervii asupra datelor transmise;

Astfel, Delgreen.ro poate notifica utilizatorii și clienții privind ofertele curente prin newsletterul ocazional, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Top Smart Invest nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator sau client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Delgreen.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, Top Smart Invest poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața produselor și serviciilor noastre.